keskiviikko 24. huhtikuuta 2013

Päästään pyörällä

Viikko on vasta puolessa, ja olen jo nyt ihan hölmistynyt siitä, mitä kaikkea on ehtinyt jo tapahtua.

Maantaina lähti kolmannes hiuksista, mutta pituudesta vain muutama sentti. Kampaaja marmatti, ettei voi värjätä tukkaa kirkkaammalla punaisella, koska silloin juuresta tulee eri värinen (= kirkkaamman punainen) kuin latvasta. Tukka värjättiin siis tummemmalla punaisella sillä tuloksella, että tarkemmassa tarkastelussa juuri on nyt violetti ja latva edelleen saman punainen kuin ennenkin. Öö.. eikö tämä ollut juuri se skenario, jota yritettiin välttää...? 

I know... I'm an addict... Maanantai-illan herkku. 

Tiistaina olin hammaslääkärin (jee, oiontaa jäljellä enää puoli vuotta!) ja luennon ohella apuna häärimässä AgileJKL-tapahtumassa t-paita- ja lounaspalkalla. Loistava tapahtuma, yksi gradukontakti (!) ja erityisen mielenkiintoinen, tapahtuman päättänyt paneelikeskustelu. Paneelin jälkeen lähdin seurueen mukana vielä keskustaan yhdelle, joka lopulta muuttui muutamaksi hoksattuamme, että pubissa oli avoin piikki osallistujille ja järjestäjille. Ginger Ale oli yhtä hyvää kuin edellisen ja ensimmäisen kerran sitä kahdeksan vuotta sitten maistaessa, mutta totesin, että kuivien omenasiiderieni maku alkaa olla varsin rajoittunut: esimerkiksi Old Rosie oli liian makea, etelä-afrikkalainen Savanna-siideri puolestaan liian mitäänsanomaton. 
Ai niin, tosiaan, sain myös tietää, että sain syksyksi harjoittelupaikan ja Helsinki kutsuu! Jei ja jaiks! En ole koskaan asunut missään "isossa" kaupungissa! 


Panelistit, AgileJKL


Ja tänään sain kutsun häihin New Yorkiin! Ja söin Eyjafjallajökullburgerin!


Eyjafjallajökullburger

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti