torstai 25. huhtikuuta 2013

Koodavaa kasvifriikki

En näköjään malta pysyä poissa bloggerista, vaikka hommia olisi. Puolustuksekseni selvisin kuitenkin juuri J:n pitämästä HTML5-CSS-jQuery -bootcampista, joten tauko on ihan ansaittu. Eikö? No lyhyt tauko ainakin. Sitten voi taas jatkaa jQueryn tahkoamista uusin voimin (ts. pohtia, voisiko aloittamista lykätä hieman myöhemmäksi ja katsoa sen sijaan jakson Game of Thronesin uusinta kautta, ja tulla lopulta siihen tulokseen, että ehkei se ole ole kovin hyvä idea kuitenkaan ja lopulta pitkin hampain (toivottavasti) jatkaa jQueryn parissa).

Täytyy kyllä myöntää, etteivät prioriteettini ole aina aivan kohdallaan: tänään saavuin aamulla kotiin tarkoituksena nopeasti sipaista puuteria, pestä hampaat ja suunnata saman tien yliopistolle tutustumaan edellä jo monta kertaa mainittuun jQueryyn. Sattumoisin juuri silloin sain idean siirtää parvekkeella olevan kasvihyllyn sisälle ja keittiönpöydän vallanneet taimeni sille. Excellent! Kunhan saan sijoitettua vielä pistokkaani jonnekin muualle ruokapöydältä, pöydän ääreen mahtuu taas syömään! Hyllyjen ja kasvien siirtelyn ohessa istuttelin myös taimia purkeista toisiin, koska erään taimipurkin pohja oli lähestulkoon maatunut (mental note: kahviloiden pahviset leivonnaisrasiat eivät ole parhaita mahdollisia taimipurkkeja) ja joihinkin pikkupurkkeihin oli ahtautunut useampi kuin yksi asukki. Mutta tällaiset pienet viljelyoperaatiothan ovat ihan normaaleja ennen kouluun lähtöä. Right?

Katselin muuten asuntoani, ja totesin ehkä olevani kasvifriikki. Mutta mistä tuntee kasvifriikin?


No tietenkin siitä, että parveke on talvella blokattu tälläisellä viritelmällä...
tai että asunnossa lojuu ällöttävän näköisiä itupurkkeja... 
tai että kamera on muuten vain tällaisia kuvia täynnä. Niistä tuntee kasvifriikin. 

Myös se, että kaikki asunnon vapaat tasot valtaa 21 huonekasvia ja 80 tainta 
saattaa olla jonkinlainen indikaattori. Mene ja tiedä. 

2 kommenttia:

  1. Sun kämpästähän on tullu oikea viidakko! Mulla on vain vähäsen taimia eikä nekään oo tajunnu kasvaa juurikaan kokoa. Vois diilailla taimia vielä jos sulla on jotain ylimääräisiä :)

    VastaaPoista
  2. Joo, vähän on päässyt tää taimikasvatus käsistä tänä vuonna, kun lupasin diilata myös äidille ja siskoille noita. :D Chilejä (niitä kaupan geneerisiä) ainakin saat niin paljon kuin haluat ja lemon drop -chileja on varmaan myös ylimääräisiä. Paprikoita ja tomaatteja on vasta muutamia taimia, mutta tomaatti oli jo lähtenyt kivasti itämään idätyspurkissa, joten niitä ainakin on tulossa lisää. :) Jos haluat tehdä vaihtarit, niin himoitsen itse ihanan kirjojuorun pistokkaita. ;)

    VastaaPoista