keskiviikko 10. huhtikuuta 2013

Elämä tauolla

Taisin joskus kertoa, että hiihtoloma viikko on perinteisesti deadlinea toisen jälkeen. No, toinen samanlainen viikko sattuu aina pääsiäisen tienoille. Olen nyt sunnuntaista asti opiskellut kuin pieni eläin. Sunnuntaina tein koulujuttuja 06-00 parin tunnin lounastauolla, maanantaina 06-03 tunnin päikkäreillä ja tänään taas 06 ->. Täytyy kyllä myöntää, että putki on ollut huomattavasti miellyttävämpi kokemus kuin miltä kuulostaa. Ehkäpä se on se kuuluisa flow, joka tempaa mukaansa. (Toivottavasti se iskee myös huomenna ja torstaina, tai kotitentin teosta tulee todella tuskaista!) Viime yön 3,5h yöunet tosin verottivat hieman ja nukuin viiden tunnin päikkärit nyt illasta. Nyt voikin sitten katsoa luentovideoita ja aloitella kotitentin tekemistä. Jei.. Sinänsä ystävällistä kuitenkin, että tältä viikolta satuttiin peruuttamaan kolme luentoa (ja ne loput kaksi taidan passata), joten ainakin ehtii käyttämään aikaa tentin tekemiseen. Tietty olisi ollut ihan hyvä, jos olisin katsonut ne luentovideot ennnen tenttiä, eikä vasta sen aikana.. :P

Randomia

Mutta mikä näissä super-opiskeluviikoissa on hyvää? Yhtä kammottavaa opiskeluviikkoa kohden on aina muutama kuukausi kohtalaisen rentoa opiskelua. :) Päivittelen blogia enemmän sitten, kunhan olen saanut sen tentin tehtyä ja palautettua - ennen kuin alan tehdä pe-la-su-ma-ti muita koulujuttuja. Mutta ensi keskiviikkona (luentojen jälkeen) pidän ihan varmasti vapaapäivän!

--

Kylläpäs ajatus nyt hieman harhailee, ainakin äsköisen tekstin perusteella. Mennäkö nukkumaan vai korkatako energiajuoma luennon seuraksi? Valintojen maailma.. :) 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti