tiistai 16. heinäkuuta 2013

Gradu on välineurheilua

Tämän vuoksi gradua ei voi tehdä muualla kuin kotona.
Kokoelmaan kuuluu luonnollisesti myös läppäri, korvatulpat, inspiraation varalta neljä pakettia post-iteja, kokoelma kivoja kyniä ja päälleviivaustusseja sekä kynsikkäät, talvitakki ja pipo. Terveisiä täältä +15 asteisesta Keski-Suomesta!


Vaihtoehtoja täytyy olla niin juomissa kuin kynissäkin

4 kommenttia:

 1. Näköjään tuoreinta postausta ei voinut kommentoida, joten tulen tänne häiriköimään. Mutta siis, ollaan tehty aina välillä porukalla noita saippuoita/shampoota, lankavärjäyksiä ja kotikosmetiikkaa. Etenkin saippuan/shampoon kanssa kätevämpää, kun pienin kannattava satsi askarrella on yleensä se puoli kiloa, on helpompaa testata kerralla vaikka paria uutta reseptiä kavereiden kanssa -> käteen jää muutama pala jokaista testattua reseptiä ja jos miellyttävätkin kovasti, voi sitten tehdä uudelleen myöhemmin samalla reseptillä. Sen sijaan ei tapahdu herkästi sitä, että on kymmenkunta palaa luotaantyöntävää saippuaa jos huonosti käykin :D Jos siis jää gradu-uurastukselta aikaa niin tule ihmeessä ennen muuttoa vielä testailemaan, yleensä mukana on myös paljon ruokaa ja teetä sekä tosi oleellista juoruilua :P

  VastaaPoista
 2. Aa, jostain syystä jokaiseen postaukseen pitää erikseen hyväksyä kommentoimismahdollisuus, minkä olin vaihteeksi unohtanut uusimpaan postaukseen tehdä. Nyt on sekin korjattu.

  Oi, kuulostaa ihanilta nuo kokeilut! Tulen mielelläni mukaan testailemaan sekä tottakai syömään, teetä juomaan ja juoruilemaan! Itse asiassa olen huomenna tulossa Villikatajan Saippua-kurssillekin. ;) Ennen muuttoa olen vain tämän viikon Jyväskylässä (mutta toki tulen jos tällä viikolla jotain puuhailette :), mutta myöhemminkin kyllä viikonloput passaavat hyvin. Enhän toki voi jättää viljelypalstaani juuri satokauden ovella oman onnensa nojaan ja J:kin varmasti arvostaisi, jos joskus kävisin. :)

  VastaaPoista
 3. Hieno tuo kupin lämmitin tuikku. Mistä olet ostanut sen?

  VastaaPoista
 4. Haaveilin joskus teemukin lämmittimestä J:n kuullen, ja seuraavaksi se kiikuttikin jo äitinsä kirpparilöydön kotiin. Eli ei mitään hajua, mistä tuollaisia saa, mutta oikein kiva se on joka tapauksessa. Lämpenee tuikulla jopa niinkin paljon, että ajan kanssa viileäkin juoma lämpenee. :)

  VastaaPoista