keskiviikko 19. syyskuuta 2012

Vihdoinkin

Vihdoinkin! Tänään vihdoinkin viemäriremontti oli omalta osaltani ohi!

Syyskuun alkuun suunniteltu remontti siirtyi kuun puoleenväliin, epäsäännölliset klo 8-16 vesikatkot venyivät klo 18 asti illalla, yksi asunnossa vietetty päivä venyi kaiketi kolmeen. Totesin heti alussa, etten turhaan kiusaa itseäni asumalla viemärinkäyttökiellon kanssa ja niinpä ehdin olla 1,5 viikkoa evakkoonlähtövalmiudessa - remonttimiehethän ilmoittavat asuntoon tulemista kahta päivää ennen. Viikon odottelun jälkeen remonttipäiväksi lopulta ilmoitettiin maanantai ja pakkasin viikonlopun sirkusretkelle mukaan jo muutaman päivän vaatteet alkuviikoksi. Ohjeistuksen mukaan viemärin olisi pitänyt olla käyttökunnossa ja remontin omalta osaltani valmis siis maanantaina klo18 ja vessanpöntönkin käyttökuntoinen kahteen mennessä yöllä (kahdeksan tunnin kuivumisaika). Laiska kun olen, jäin vielä evakkoon.

Tiistai-iltana saavuin kotiin, totesin saaneeni myös tiistaille viemärinkäyttökiellon 8-18 ja uuden wc-pöntön päältä löysin pahvin palalle runoiltu viesti, jossa kerrottiin, että suihku ja keittiö olivat nyt normaalisti käytettävissä, mutta keskiviikkoaamuna piipahtaisi vielä putkimies laittamaan putken kylpyhuoneen lavuaarista wc-pönttöön. Ahaa. Keittiö ja suihku olivat siis ok, mutta entä kylpyhuoneen lavuaari ja wc? Oli kuinka vain, koska en erityisesti hinkunut putkimieheen törmäämistä aamulla puoliunessa, kahmaisin uuden erän vaatteita kainaloon ja poistuin jatkamaan evakkoani.

Ja nyt (vihdoin!) eteisessä ei odottanut viemärinkäyttökieltoa, eikä missään lojunut viestiä työmiehiltä! Mukavia tyyppejä olette, arvon remonttimiehet, mutta ilman wc:tä eläminen on vähintäänkin rasittavaa. Ilman sähköä oleminen on inhottavaa. Vesikatkokin on rasittavaa. Mutta viemärikatko.. Viemärikatko vasta raivostuttava onkin! Taidanpa siis nauttia hetken raksamiehettömästä kämpästäni ja toimivasta viemäristä ja syventyä vasta sitten markkinoinnin saloihin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti