keskiviikko 6. maaliskuuta 2013

Päivän oivalluksia

Luovutin tänään yliopistolla hommien tekemisen aikaisin, jo kolmen maissa, kun päässä ei tuntunut liikkuvan väsymyksen ja kofeiinin yliannostuksen yhteistuloksena enää yhtään järkevää ajatusta. Kävelin kotiin lumisateessa, joka paikoin erehdyttävästi muistutti raesadetta, kuuntelin Dance of the Dragons -kirjaa kännykästä ja ihastelin loskaa (kyllä, sitä voi ihastella. Kevät!) ja linnunlaulua hyvinkin koomaisessa fiiliksessä. Kotona nukuin puolisen tuntia ja sitten puoli-flunssainen J. soitteli keskustasta illan suunnitelmista (eli niiden puutteesta). Synkästi jouduin kertomaan, että kouluhommia tiedossa illaksi(kin). Samoin kuin huomenna. Ja ylihuomenna. Ja... Sain paljon tsemppauksia illan työurakkaa ajatellen, ja vastaavasti toivotin J:lle pikaista flunssan ohimenoa. Vartin päästä soi ovikello. En reagoi, sillä kaverit ilmoittavat aina tulostaan etukäteen. Joku taulukauppias siellä kuitenkin on. Lukko raksahtaa, hetkonen.. J. oli päättänyt tuoda piristykseksi Subwayn triplasuklaa-cookien! On mulla ihana mies!


Iloksenne halusin jakaa kuvan työpöydän viritelmästäni.
Huomaattehan, miten hyvään käyttöön David Dayn Tolkienin Maailma on päässyt!
Nyt eri kokoisten näyttöjen alareunat ovat samalla korkeudella. :)
Takana pilkistävä viidakko puolestaan edustaa kolmea kuudestatoista
kotiviidakkoni asukkaasta. 


Ja vielä, jos jollekin on epäselvää, millainen aivotoiminnan taso on kofeiinin ja kooman risteystilassa, on tässä teidän iloksenne vielä kaksi havainnollistavaa kuvaa texasilaisen Trinity Universityn sivuilta. Melkeinpä väittäisin, että hämähäkkinä seittini olisi iltapäivästä muistuttanut kahden viimeisen seitin risteymää.

Päihteettömän hämähäkin seitti. 

Kofeiinihöyryissä olevan hämähäkin seitti. 


Ja unilääkkeiden alaisen hämähäkin seitti. 

Ja vielä näin loppuun linkki mielenkiintoiseen artikkeliin opiskelulääkkeistä/huumeista. Buustaus keskittymiskykyyn ja tehokkuuteen kyllä kelpaisi, mutta ehkäpä ei lääkkeiden muodossa kuitenkaan. Mitä mieltä te olette dopingista opiskelussa?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti