perjantai 25. maaliskuuta 2016

Taas täällä!

Ei ole totta. Miten on mahdollista, että saan aikaiseksi kirjoittaa blogia ainoastaan silloin, kun meneillään on reissaajan pakollinen odotus: tunti turvatarkastuksen ja boardingin alkamisen välillä. Eli heipä hei ja terkkuja taas kerran Helsinki-Vantaalta ja yhtä ihanan kaakaon ääreltä kuin viimeksi tammikuussa kirjoitin.

Viimeksi matkakohteena oli Oslo, josta luonnostelin muutamaa bloggaustakin, mutta luonnoksina ne ovat pysyneet. Kevättalvi on hurahtanut sellaisella ryminällä ohi, että ei voi kuin ihmetellä, minne aika on kadonnut. No töihinhän se on kadonnut. Balettiin ja ilmajoogaan. Graduun. Ja onneksi myös ystävien näkemiseen.

Täydestä kalenterista huolimatta tuntuu, etteivät asiat etene. Gradu ei etene (kyllä se etenee, mutta ei niin nopeasti kuin toivoisi - miten niin se ei valmistunutkaan kolmen illan kirjoittamisen jälkeen?), baletissa on suorastaan takapakkia (yhden super-hyvän tunnin jälkeen seuraavat neljä ovat olleet ihan ihme sähellystä omalta osaltani ja tällä viikolla venäytin nilkkani), kämpän siivous ja vikoista muuttolaatikoista eroon hankkiutuminen ei etene (ei mikään yllätys siihen nähden etten ole uhrannut operaatiolle hetkeäkään aikaa, mutta kai silti saa murpattaa siitä?). Ainoa, mikä tuntuu kasvavan, on univelka. Gradustressi on  pienentynyt, mutta graduahdistus kasvaa joka kerta, kun jatkan tulosten aukikirjoittamista (aineisto on niin huono että ihan nolottaa...). Kenties jokaisella gradulla on kiinteä määrä tuskaa jaettavana tekijälleen muodossa tai toisessa?

Aina matkustaminenkaan ei mene niin kuin Strömössä: meinasin äsken laittaa läppärin lataukseen lentoa varten, jotta akku riittää graduiluun lentojen aikana... kunnes tajusin pakanneeni laturin ruumaan menneeseen rinkkaan. Allekirjoittaneelle on siis luvassa pakkoloma, kun gradua ei kerta kaikkiaan voi edistää lentojen aikana (ja perillä alkaa pääsiäisloma!). Arvatkaa haittaako yhtään. ;)

Tänään tuli tällainen ajatuksen virta -postaus. Jotain fiksumpaa toisella kertaa - parin tunnin yöunilla ei mitään kauhean korkealentoista irtoa. Tämä mimmi lähtee nyt lomalle! Hyvää pääsiäistä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti