torstai 1. tammikuuta 2015

Hei hei 2014, tervetuloa 2015!

Huh! Uuvuttava 2014 on vihdoin jäänyt taakse ja hyvä niin. Viimeisen vuoden aikana olen muuttanut neljästi ja asunut kolmessa eri kaupungissa, vaihtanut (fyysistä) työpaikkaa ja istunut tunteja ja taas tunteja julkisissa (toukokuussa keskiarvo oli 16 tuntia viikossa). Siinä ohessa olen haalinut kandin paperit kasaan, jatkanut gradun tekoa, vaihtanut aihetta ja aloittanut gradun tekemisen alusta.

Toisaalta vuoteen on kuulunut myös paljon positiivisia juttuja: jatkoin balettitunteja ja löysin käsillä tekemisen riemun ompelun, neulomisen, lankojen värjäämisen ja saippuan ja kynttilöiden teon muodossa. Maaliskuussa kävin seikkailemassa Pohjoisessa-Englannissa, kävelemässä Hadrianin muurilla Northumberlandissa ja kyläilemässä ystävän luona Newcastlessa. Heinäkuussa pakenin joka viikonloppu helteitä, ralleja ja kaupungin vilskettä mökin rauhaan ja elokuussa kuljeskelin Kööpenhaminan kaduilla ja hurrasin Cheekin stadionkeikalla. Syksyllä opin tärkeän asian: välillä saa ja pitää levätä, ihan luvan kanssa.

Vuoden vaihtuessa huomaa usein pohtivansa, mitä seuraavalta vuodelta toivoo. Koska en ole aivan kohtuuton, ainoa toiveeni vuodelle 2015 on tämä: vähemmän suuria muutoksia tälle vuodelle kiitos. En nimittäin laittaisi lainkaan pahaksi, jos alkava vuosi olisi ihan tavallinen, ei lainkaan elämää mullistava vuosi.


Hyvää Uutta Vuotta kera onnen norsujen!

1 kommentti:

  1. Hei!

    Haastamme sinut mukaan: http://villikataja.blogspot.fi/2015/02/hyvyytta.html

    VastaaPoista